Mijn werk: ik laat je weer stralen!

Ik startte professioneel in permanente make-up, medische tatoeage, micropigmentatie in 1998. Voortdurend heb ik mij bijgeschoold bij top specialisten in de Verenigde Staten van Amerika. Bovendien genoot ik een intensieve 4-jarige opleiding bij een erkend plastisch esthetisch chirurg.
De belangstelling voor kleur en vormgeving kreeg ik mee van mijn ouders die schoonheid hoog in het vaandel hadden. Mijn vader bracht dit tot uiting in het beroep van binnenhuisinrichter en mijn moeder heeft een uitgesproken gave voor de esthetica.
Ik beschouw mijn beroep eerder als een artistieke passie.

Als deskundige, expert word ik aangesteld voor expertises in permanente make up, medische tatoeage, camouflage van littekens, micropigmentatie.

Microblading Phi brows Artist

Sinds 2014 ben ik Phi brows Artist. De microblading techniek aangeleerd bij de internationale top referentie: Branko Babic. Ik creëer hyperrealistische haartjes met een manuele handpen. Meer toelichting vind je hier.  In dat jaar lanceerde ik microblading in België. Vandaag een groot succes.

Dagelijks streef ik ernaar vrouwen, mannen opnieuw zelfvertrouwen te doen krijgen. Jezelf weer spiegelgraag zien!
Dit gebeurt door natuurlijk ogende permanente make up, die de gelaatstrekken verbetert. Dankzij esthetische medische tatoeage verberg ik waar jij je onzeker over voelt.

Ik gebruik hiervoor verfijnde technieken met zachte kleuren. Pigmenten zorgvuldig gekozen in functie van uw behoeftes, voorkeuren, gelaatsmorfologie, nationaliteit, leeftijd. Ik kies het beste materiaal, pigmenten, beschikbare producten. Voortdurend zoek in naar gereputeerde opleidingen in het buitenland, die ik toegewijd volg. 22 jaar ervaring is zeker belangrijk. bijscholingen in het buitenland. Vernieuwde technieken zijn immers noodzakelijk.

De relatie met mijn klanten is zeer belangrijk. Tijdens de consultatie geef ik hun nodige tijd om hun verhaal te doen. Ik geef mijn professioneel advies, de mogelijkheden in kleur en stijl/vorm die bij u passen.
Ik focus mij op een niveau, service, professionalisme die ongeëvenaard zijn op het gebied van permanente cosmetica.

Na al die jaren, heb ik een enorme expertise opgebouwd. Mijn beroep is mijn passie met volledige toewijding, precisie en liefde voor de tekenkunst.

Ik heb mij gespecialiseerd in

 • microblading: een manuele hairstroke techniek in de wenkbrauwen: haartjes worden getekend, gesimuleerd in de wenkbrauwen. Manueel zonder apparaat. Eerst herteken ik de wenkbrauwen, dan pigmenteer ik haartjes in de wenkbrauwen. Dit geeft prachtige natuurlijke resultaten. De haartjes zijn dunner dan 1 mm. Zie meer https://www.microblading.be/nl
 • full lips: het volledig inkleuren van de mond
  Ik gebruik hierbij mijn eigen efficiënte en veilige techniek waarbij ik de lippen inkleur, met een minimum aan huidtrauma. Deze professionele techniek geef ik ook verder aan mijn cursisten.
 • camouflage van littekens:chirurgische littekens ten gevolge van een esthetische operatie zoals na een lifting, een borstvergroting –verkleining
 • accidentele littekens na een trauma zoals brandwonden
 • corrigeren van letsel zoals brandwonden, labiale lipspleet
 • hertekenen van tepel- en tepelhofcomplex na een reconstructieve of esthetische operatie
  “Art of Designing” creëerde ik voor het uittekenen van tepel- & tepelhofcomplex na een borstreconstructie. Deze techniek vergemakkelijkt het vooraf tekenen,maar ook en vooral wordt hierdoor een symmetrie mogelijk van het tepelhofcomplex geheel. Deze techniek werd gepubliceerd in USA.
 • expertises
 • Individuele opleidingen
  Specialisten in permanente make-up en medische tatoeage, micropigmentatie vervolmaken zich bij Joëlle Senden.

  Cursisten zijn gepassioneerd door haar artistiek oog voor detail, haar deskundige rijke ervaring, haar professionalisme

Ik wens vrijblijvend meer informatie, of een afspraak voor een kennismaking