Microblading

Einde lockdown ! Vanaf 1 maart zijn jullie van harte welkom op afspraak. Neem op tijd een afspraak, want de wachtlijst is langer dan normaal. Dank u

Mijn werk: ik laat je weer stralen!

Microblading biedt prachtige resultaten, indien professioneel uitgevoerd.
Je wenkbrauwen zijn uitgedund. Door hormonale veranderingen, leeftijd, trauma verlies je wenkbrauwhaartjes. Je voelt je niet goed met halve wenkbrauwen. Of met schaars gevulde wenkbrauwen. Je bent het dagelijks tekenen beu. Of je kan het gewoon niet gelijk het hoort. Stress. Vervelend.
Dan kan microblading de oplossing zijn, voor mooi getekende wenkbrauwen in een gepaste vorm.

Met een manuele pen, steriele naalden herteken ik je wenkbrauwen. Ik gebruik verfijnde technieken. Pigmenten zorgvuldig gekozen. In optimale hygiënische omstandigheden.
In functie van je behoeftes, voorkeuren, gelaatsmorfologie, nationaliteit, leeftijd, huid, teken ik je wenkbrauwen.

De relatie met mijn klanten is zeer belangrijk. Tijdens de consultatie luister ik naar je verhaal. Ik geef mijn professioneel advies, de mogelijkheden in kleur en stijl/vorm die bij je passen.
Ik focus mij op een niveau, service, professionalisme die ongeëvenaard zijn op het gebied van permanente cosmetica.

Ik ben gespecialiseerd in micoblading, microfeathering, permanente make-up, medische tatoeage. My core business sinds 1998.
Dagelijks geef ik vrouwen, mannen opnieuw zelfvertrouwen. Jezelf weer spiegel graag zien!

Regelmatig volg ik specialismes bij internationale top specialisten. Bovendien genoot ik een intensieve 4-jarige opleiding bij een erkend plastisch esthetisch chirurg.
De belangstelling voor kleur en vormgeving kreeg ik mee van mijn ouders die schoonheid hoog in het vaandel hadden. Mijn vader bracht dit tot uiting in het beroep van binnenhuisinrichter en mijn moeder heeft een uitgesproken gave voor de esthetica.
Ik beschouw mijn beroep als een artistieke passie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.