Microblading, microbladen voor hyperrealistische wenkbrauwen

Microblading is een verfijnde vorm permanente make up: 'handmade wenkbrauwen'.

Wat is microblading ? Microblading wordt uitgevoerd met een manuele pen. Steriele, ultrafijne naaldjes zijn geplaatst op een manuele pen. De pen die je handmatig bedient, dus zonder elektrisch apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat. Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion).
Microblading is dus zowel een vorm van tatoeage als permanente make up.  De beweging voelt aan als een vedertechniek.

Na het toepassen van microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm.
Een aangepaste stijl voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.
Door het toepassen van microblading heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Bovendien én vooral elke persoon, man of vrouw, heeft zijn/haar eigen stijl van wenkbrauw. Ik teken de wenkbrauw die bij u past !
Ook biedt microblading mogelijkheden voor haarsimulatie bij kalende hoofden, om hoofdhaar voller te tonen, voor mannen en vrouwen, ....de mogelijkheden zijn uitgebreid.

Microblading: sublieme wenkbrauwen in alle stijlen

Interessant om weten is, dat er verschillende stijlen in microblading bestaan.
Zo kennen we de Europese en Aziatische stijl van microblading. En ... mijn eigen stijl
De richting van de haartjes is belangrijk bij het microbladen, en ook bij het gebruik van een permanente make up apparaat. We modelleren de wenkbrauwen.
Voor een individuele modellering van de wenkbrauw zijn een stevig inzicht, kennis, zin voor artistieke tekening, manipulatie van de handtool, essentieel.
Ik analyseer grondig het kapsel van uw wenkbrauwen. Elke wenkbrauw is anders en de stijl is daarom niet altijd dezelfde. Hiervoor houd ik rekening met de expressie uw gelaat, de dikte en de lengte van uw wenkbrauwen. Met deze persoonlijke gegevens sculpteer ik een wenkbrauw die bij je persoonlijkheid past.
Bij alopecia of volledig haarverlies heb je uiteraard keuze in het hairstroke patroon. Maar een Aziatische, Japanse hairstroke past niet bij een Europese dame/heer (en v.v.)
Door het toepassen van microblading op verschillende soorten van wenkbrauwen, type huid, etnische afkomst heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.
Een aangepaste stijl voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid.
Bovendien én vooral elke persoon, man of vrouw, heeft zij/haar eigen stijl van wenkbrauw.
Ik teken de wenkbrauw die bij u past, waarbij ik uw persoonlijkheid respecteer !
C
ontacteer mij gerust voor een vrijblijvende consultatie, of stuur een mailtje,
t. +32 477 20 64 45
Joëlle Senden

 

 Ellemieke Vermolen, echtgenote van Sergio Herman.