Microblading

Mijn werk: ik laat je weer stralen!

Microblading biedt prachtige resultaten, indien professioneel uitgevoerd.

Je wenkbrauwen zijn uitgedund. Door hormonale veranderingen, leeftijd, trauma verlies je wenkbrauwhaartjes. Je voelt je niet goed met halve wenkbrauwen. Of met schaars gevulde wenkbrauwen. Je bent het dagelijks tekenen beu. Of je kan het gewoon niet gelijk het hoort.
Je hebt jarenlang te veel geëpileerd, of verkeerd geëpileerd. Stress. Vervelend. Nu wil je terug volle wenkbrauwen. Een mooie vorm die bij je gelaat past. Voor de juiste uitdrukking.

Dan kan microblading de oplossing zijn, voor mooi getekende wenkbrauwen in een gepaste vorm. Jezelf weer spiegel graag zien!

Wat is microblading?

Microblading is een fijne techniek waarbij ik, handmatig wenkbrauwhaartjes naboots. Pigmenten zorgvuldig gekozen. In optimale hygiënische omstandigheden. Het belangrijkste is dat onze pigmenten veilig zijn in gebruik en voldoen aan alle EU-normen, en de nieuwe Reach-verordening van Reach 2022
In functie van je behoeftes, voorkeuren, gelaatsmorfologie, nationaliteit, leeftijd, huid, teken ik je wenkbrauwen.

De relatie met mijn klanten is zeer belangrijk. Tijdens de consultatie luister ik naar je verhaal en geef ik je professioneel advies. Samen bespreken we de mogelijkheden in kleur en stijl/vorm die bij je passen.
Ik ben gespecialiseerd in micoblading, microfeathering permanente make-up, medische tatoeage. My core business sinds 1998.
Dagelijks geef ik vrouwen, mannen opnieuw zelfvertrouwen.

Regelmatig volg ik specialismes bij internationale top specialisten. Bovendien genoot ik een intensieve 4-jarige opleiding bij een erkend plastisch esthetisch chirurg.
De belangstelling voor kleur en vormgeving kreeg ik mee van mijn ouders die schoonheid hoog in het vaandel hadden. Mijn vader bracht dit tot uiting in het beroep van binnenhuisinrichter en mijn moeder heeft een uitgesproken gave voor de esthetica.
Ik beschouw mijn beroep als een artistieke passie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.