Microblading: hyperrealistische wenkbrauwen

Microblading is een verfijnde vorm tatoeage: natuurlijke wenkbrauwen

Wat is microblading ? Hoe wordt microbladen uitgevoerd? Deze fijne vorm van tatoeage gebeurt met een manuele pen. Steriele, ultrafijne naaldjes zijn geplaatst op een manuele pen. De pen die je
handmatig bedient, dus zonder elektrisch apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes die je tatoeëert in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat. Microblading brengt pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion).
Microblading is dus zowel een vorm van tatoeage als permanente make up. De beweging voelt aan als een vedertechniek. Na het toepassen van microblading is de wenkbrauw prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde haartjes, dunner dan 1mm

Hoe werkt het?

Voor microblading is dus geen apparaat nodig. Deze techniek heeft een enorm succes omwille van de natuurlijke resultaten. Vooraf teken ik met een potlood jouw wenkbrauw in detail. Een aangepaste stijl voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.
Door het toepassen van microblading heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Bovendien én vooral ….elke persoon, man of vrouw, heeft zijn/haar eigen stijl van wenkbrauw. Ik teken de wenkbrauw die bij u past, waarbij ik uw persoonlijkheid respecteer.
Ook biedt microblading mogelijkheden voor haarsimulatie bij kalende hoofden, om hoofdhaar voller te tonen, voor mannen en vrouwen, ....de mogelijkheden zijn uitgebreid.

Is de behandeling pijnlijk ?

Pijn is subjectief. De wettige verdoving die ik aanbreng is efficiënt, waardoor je weinig of geen pijn ervaart.

Hoelang is de houdbaarheid van mijn resultaat?

Na de behandeling heb je recht op de retouche, begrepen in de prijs, na 4 weken. Het resultaat blijft ongeveer 1 jaar tot 1.5 jaar. De houdbaarheid is afhankelijk van hoe goed je jouw wenkbrauwen verzorgt nadien. Smeer je regelmatig 50plus, ga je regelmatig zwemmen, dagelijks douchen, etc. Deze factoren hebben invloed op de houdbaarheid van je microblading.

Natuurlijke, hyperrealistische wenkbrauwen in alle stijlen

Interessant om weten is, dat er verschillende stijlen in microblading bestaan.
Zo kennen we de Europese en Aziatische stijl van microblading. En ... mijn eigen stijl
De richting van de haartjes is belangrijk bij het microbladen, en ook bij het gebruik van een permanente make-up apparaat. We modelleren de wenkbrauwen.
Voor een individuele modellering van de wenkbrauw zijn een stevig inzicht, kennis, zin voor artistieke tekening, manipulatie van de handtool, essentieel.
Ik analyseer grondig het kapsel van uw wenkbrauwen. Elke wenkbrauw is anders en de stijl is daarom niet altijd dezelfde. Hiervoor houd ik rekening met de expressie uw gelaat, de dikte en de lengte van uw wenkbrauwen. Met deze persoonlijke gegevens sculpteer ik een wenkbrauw die bij je persoonlijkheid past.
Bij alopecia of volledig haarverlies heb je uiteraard keuze in het haarpatroon. Maar een Aziatische, Japanse hairstroke past niet bij een Europese dame/heer (en v.v.)

Contacteer mij gerust voor een vrijblijvende consultatie, of stuur een mailtje,
t. +32 477 20 64 45
Joëlle Senden

Pers artikels

- Microblading, interview voor Het Laatste Nieuws, 12 augustus 2017

- Microblading, spontane vermelding van mijn praktijk door Marie Claire magazine, juni 2017  'Dank u wel Marie-Claire!'

- De perfecte wenkbrauwen laat je tatoeëren, educatief artikel in het Nieuwsblad december 2016

hyperrealistische microblading wenkbrauwen hyperrealistische microblading wenkbrauwen

 Ellemieke Vermolen, echtgenote van Sergio Herman.